Foreningen FISKEN søger en praktikant, der brænder for at hjælpe unge tættere på et fritidsjob og som har lyst til at tage del i et fritidsjobprojekt målrettet 13-15-årige, afholde jobkurser og meget mere!

Vi søger en praktikant i perioden 15. august – 20. december 2018

FISKEN er en frivillig forening, som siden 1984 har hjulpet og støttet unge i udsatte positioner. FISKEN har en række forskellige tilbud til unge, herunder en fritidsjobformidling.

I foråret 2017 åbnede FISKEN en ny afdeling af vores fritidsjobformidling i Valby. I Fritidsjobformidlingen hjælper vi unge mellem 13-24 år med at søge, få og fastholde et fritidsjob. Vi holder personlige vejledningssamtaler med unge, laver virksomhedsopsøgende arbejde og afvikle jobkurser og events. Gennem dit arbejde i Fritidsjobformidlingen får du derfor mulighed for at være med til at forbedre de unges muligheder senere i livet.

 

Dine arbejdsopgaver

  • Vejledning af unge omkring fritidsjob samt koordinering af Fritidsjobformidlingen
  • Medansvarlig for projektafvikling og –udvikling
  • Deltagelse og afholdelse af jobcafeer og jobkurser i ungdomsklubber og folkeskoler i Valby
  • Identificering og opsøgning af lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
  • Rekruttering af frivillige og frivilligpleje
  • Deltagelse i et lønrefusionsprojekt målrettet 13-15-årige

 

Vi tilbyder

Som praktikant bliver du en del af et nyt og spændende projekt i rivende udvikling. Du får indgående indblik i hvordan et nyt projekt tager form og udvikler sig, og du får mulighed for stor indflydelse på det daglige arbejde. Samtidig vil arbejdet med unge i udsatte positioner give stærke relationelle og sociale kompetencer.

 

Derudover vil du som praktikant få

  • En 15-30 timers arbejdsuge, afhængig af dit skema
  • Ferie som følger skolernes feriekalender samt en uges læsefri
  • Fast praktikvejledning

 

Vi søger

Som praktikant skal du være initiativrig og kunne indgå i et lille team som til daglig kun består af dig og en projektleder. Du skal være struktureret og kunne arbejde selvstændigt.

Projektet er stadig i gang med at blive forankret i Valby. Du skal derfor være omstillingsparat og være indstillet på at en stor del af arbejdet foregår der, hvor de unge er, og at din arbejdsplads skifter i løbet af ugen.

Derudover skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til at gøre en forskel for unge i udsatte positioner.

 

Praktikken er ulønnet og arbejdstiden er 10-18. Derudover må der indimellem forventes en smule aften/weekendarbejde, som du vil få afspadsering for.

Din daglige arbejdsplads er FISKEN Fritidsjobformidling Kulbanekvarteret, som har kontor på Valby Kulturhus, samt i Kulbanekvarteret generelt.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til projektkoordinator Lise Vindel på lise@fisken.org senest onsdag den 16. maj. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du spørgsmål til praktikstillingen kan du kontakte projektkoordinator Lise Vindel på ovenstående mail.